';

À la carte

ZUPY

Krem z zielonej sałaty

Raki • Roquefort • Dynia • Koper

27,-
Tajska zupa rybna

Łosoś • Dorsz • Krewetka • Imbir • Tamaryndowiec

28,-

PRZYSTAWKI

Matjas Holenderski

Jabłko • Granita chrzanowa • Kwaszony burak • Koper

34,-
Wędzony łosoś

Coulis z papryki • Anchovies • Fasolka szparagowa • Kiszony czosnek

36,-
Pieczony Kozi Ser

Burak • Seler • Pasternak • Gruszka • Orzech • Sałata

29,-
Kurki

Podwędzana kacza pierś • Miód pitny • Bób • Batat

38,-
Ośmiornica

Tagiatelle nero • Salami piccante • Por • Mango • Werbena

62,-

DANIA GŁÓWNE

Kulbin

Groszek • Cukinia • Brokuł • Szparagi • Cydr

54,-
Łosoś

Soczewica • Kapusta • Szpinak • Kawior

57,-
Jesiotr

Pasternak • Kaszanka • Brukselka • Sos jabłkowy

59,-
Antrykot

Sałata • Gratin ziemniaczane • Portobello • Zielony pieprz

68,-
Policzek Wołowy

Warzywa glazurowane • Ziemniak • Trufla • Sos kawowo-czekoladowy

62,-
Pierś kaczki

Liście botwiny • Gnocchi • Czereśnia • Maliny

59,-

DESERY

Lody z Topinamburu

Ziemia z białej czekolady • Mirabelka

25,-
Tarta rozmarynowa

Lody cytrynowe • Jagoda • Porzeczka

27,-

Powyżej 5 osób doliczany jest serwis w wysokości 10% wartości rachunku.