';

À la carte

ZUPY

Żurek orkiszowy

Krokiet z uda gęsiego • Żółtko konfitowane • Brioszka • Podgrzybek

26,-
Bulion z ryb bałtyckich

Troć • Łupacz • Krewetka • Rak • Szafran

28,-

PRZYSTAWKI

Śledź atlantycki

Brandade • Musztarda • Koper • Biszkopt ziemniaczany

32,-
Tatar z sezonowanej wołowiny

Słonina • Oliwa z trybuli • Shimeji • Suszone żółtko • Sardynka

48,-
Pieczona bryndza

Burak • Seler • Pasternak • Gruszka • Orzech • Sałata

29,-
Foie gras

Gęś • Sauternes • Gruszka • Chałka

56,-
Przegrzebki

Miód pitny dwójniak • Kaszanka • Jabłko • Kalafior

46,-

DANIA GŁÓWNE

Kulbin

Groszek • Cukinia • Brokuł • Szparagi • Cydr

54,-
Łosoś

Soczewica • Kapusta • Szpinak • Rak

57,-
Jesiotr

Pasternak • Kaszanka • Gruszka • Jarmuż • Jabłko

59,-
Antrykot z jałówki

Sałata • Ziemniak kaszubski • Portobello • Zielony pieprz

82,-
Policzek wołowy

Warzywa glazurowane • Ziemniak • Trufla • Kawa • Czekolada

62,-
Pierś kaczki

Liście botwiny • Gnocchi • Czereśnia • Maliny

56,-

DESERY

Serek karmelowy

Malina • Czekolada • Kajmak • Sól morska

29,-
Tarta daktylowa

Sorbet jeżynowy • Ziarna kakaowca • Migdał

27,-

Powyżej 5 osób doliczany jest serwis w wysokości 10% wartości rachunku.